Vă invităm la cea mai rapidă și eficientă metodă de-a cunoștea zece persoane de sex opus, în aceeași seară – WINE SPEED DATING. Echipa PentruEa.md și Wine Barul ”George II” organizează o seară unică, în care vă puteți găsi a doua jumătate.

Revista PentruEa și „George II Wine Bar”, te invită la cea de-a doua ediție a Speed Dating-ului. Participarea la evenimentul vă oferă posibilitatea să faceți cunoștință cu zece oameni de sex opus, în aceeași seară. Tot de ce este nevoie să faceți, este să vă înregistrați participarea.

Când și unde?

După ce vă confirmați participarea la numărul indicat mai jos, comunicați numele și numărul dvs. de contact, veți fi contactat(ă) și anunțată despre data desfășurării. 
Localul care găzduiește ”Speed Dating-ul” este  Wine Barurul ”George II” de pe strada Bănulescu – Bodoni 41.

În ce constă evenimentul?
 

Primii zece doritori și doritoare vor fi înregistrați, după achitarea taxei, ca să participe la „Wine Speed Dating”. Confidențialitatea participanților este garantată, identitatea lor nu va fi făcută publică sub nici o formă. Cei 10 bărbați și cele 10 femei participante, vor avea posibilitatea să se cunoască reciproc, interacțiunea dintre fiecare ”cuplu” va dura câte 5 minute.

 
Participanții vor savura, pe lângă prezența reciprocă, din gustările și vinul oferit de George II. De asemenea, oaspeții serii vor fi un psiholog și un astrolog, care o să vă ofere sfaturi cu privire la relațiile de cuplu. Astrologul o să vă vorbească despre compatibilitatea cu ceilalți protagoniști ai serii.

Cum puteți participa la Speed Dating?
 

Pentru a vă înregistra în rândurile participanților la Speed Dating, trebuie să achitați taxa de participare. O puteți face mergând la „Wine Barul George II” de pe str. Bănulescu Bodoni 41, după ora 16:00 (telefon: 022-21-42-42). După achitarea taxei, sunați la numărul de telefon: 060 78 11 18, pentru a vă confirma participarea.

Pentru mai multe informații și confirmarea participării apelați la numărul de telefon: 060 78 11 18

IMPORTANT: După achitarea taxei de participare, telefonați la 060 78 11 18 pentru a confirma înregistrarea.

Distribuie articolul: