Ești în căutarea sufletului-pereche, dar tot nu ai timp? Câți dintre noi se pot mândri cu curajul de a participa la mai multe întâlniri într-o singură zi? Vino să cunoști 10 persoane de sex opus într-o singură seară!
George II Wine Bar și revista online pentruea.md vă invită la primul “Wine Speed-Dating”.
“Speed dating-ul” sau “întâlnirile rapide” sunt foarte răspândite în SUA și Europa. Acesta reprezintă o modalitate sigură, rapidă şi distractivă, de a-i aduce faţă-în-faţă, în lumea reală, pe cei, care au același scop: de a-și găsi o pereche. În cadrul “Wine Speed Dating-ului” din 8 decembrie participanții vor beneficia de sfaturile unui psiholog în domeniul relațiilor de cuplu despre aspectele prioritare la care trebuie de atras atenția, într-o relație, dar și de sfaturile individualizate ale unui astrolog profesionist, care va întocmi harta natala a fiecărui participant și harta compatibilităților dintre participanți.

“Speed – Dating-ul” va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, ora 18:45 în Chișinău, str. Bănulescu Bodoni, 41.Acest eveniment se adresează persoanelor single care au împlinit vârsta de 18 ani și își doresc o relație. Există 2 categorii de vârstă admise pentru acest eveniment: femei 18-35 ani, bărbați 22-40 ani. Cei care sunt interesați de a participa la “Wine Speed Dating” vor completa acest formularul online. La eveniment vor putea participa un număr limitat de 16-20 persoane: 8-10 fete și 8-10 băieți. Înscrierile se fac pe baza regulei “Primul venit, primul servit”, persoanele care se vor înscrie peste numărul limită, vor fi în schimb plasate printre primele la un eveniment viitor de “Speed-Dating”.

Pentru a afla mai multe detalii puteți să ne contactați la 069435917/078148941 sau [email protected] Formularul de înregistrare și detalii despre agenda evenimentului le puteți afla pe pagina facebook a evenimentului.

 

 

Distribuie articolul: