Ieri, 18 iunie, umoristul și prezentatorul rus, Maxim Galkin a împlinit 45 de ani. Cu această ocazie, cei dragi i-au pregătit felicitări nu doar fizice, dar și virtuale. Cine și cum l-a felicitat, vezi mai jos. 

Printre primele persoane care i-au urat lui Galkin un sincer „la mulți ani” este nimeni altcineva decât soția acestuia, Alla Pugacheva, alături de copiii lor – Gary și Liza.

Pe pagina sa de Instagram, Galkin a publicat un filmuleț în care cei doi copiii i-au dedicat o melodie în stil rap. De asemenea, Gary și Liza în cadrul felicitării au menționat că atunci când vor fi mari vor să fie exact ca tatăl lor.

După ce copii l-au felicitat pe Maxim, în cadru apare și Pugacheva care a adăugat: „și eu, și eu te iubesc!”, îmbrățișându-și soțul și copiii.

În videoclip, Alla Pugacheva a apărut într-o ținută relaxantă: cântăreața era îmbrăcată în pantaloni scurți din denim, un top cu umerii dezgoliți  și adidași.

Galkin a primit felicitări de la mulți dintre prietenii și colegii săi celebri. De asemenea, acesta a primit felicitări de la Kristina Orbakaite, care a postat pe Instagram un videoclip cu parodia lui Galkin pentru Vladimir Jirinovsky.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k)

„La mulți ani, dragă Max! Poți face astfel încât să râdă o lume întreagă, chiar și femeia care cântă! Să-ți meargă bine!”, a scris Orbakaite.

Sursa: Spletnik.ru