Tot Hollywood-ul a venit la Gala anuală Met, ce a avut loc la Muzeul Metropolitan din New York. Evenimentul este o ocazie pentru cele mai mari vedete să își etaleze ținutele excentrice și extravangate. Și în acest an, covorul roșu a fost plin ochi cu nume mari de la Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes sau Kristen Stewart. Tema vestimentară din acest an a fost stilul punk așa că vedetele prezente s-au întrecut în ținute extravangante și nonconformiste. Însă cea care a atras cel mai mult atenția a fost Anne Hathaway care și-a schimbat complet look-ul și s-a vopsit blondă. Actrița a purtat o rochie neagră și foarte transparentă.

“Am vrut dintotdeauna să fac această schimbare de look, mă simț foarte bine”, a spus actrița din Mizerabilii, care a obținut premiul Oscar pentru rol secundar în acest an.

Rooney Mare, protagonista versiunii americane a filmului The Girl With The Dragon Tattoo a fost și ea în temă, purtând o rochie albă și decoltată. Cea mai frumoasă femeie din lume, Gwyneth Paltrow, si-a facut timp între evenimentele de promovare a noului său film, Iron Man 3 și a venit și ea la gală. Din păcate, actrița a ales o rochie roz aprins pentru care a fost criticată de fani.

Pe covoroul roșu au mai venit: Gwyneth Paltrow, Julianne Moore, Florence Welch, Elle și Dakota Fanning, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Emma Roberts, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Marion Cotillard, Katie Holmes, Madonna, Blake Lively.

 

Sursa: Procinema.ro