Decernarea premiilor OSCAR, este unul dintre cele mai grandioase evenimente mondiale. Vedetele își aleg ținutele cu multă grijă, ca să-și facă apariția pe covorul roșu. Totuși, unele din ele, deși ajutate de designeri și stiliști, o cam dau în bară. Designera Ecaterina Apostoliuc, a selectat zece cele mai nereușite ținute de pe covorul roșu și a explicat de le consideră neinspirate. 

Anne Hathaway în „Prada”– o rochie minunată, bine croită pentru silueta divei, cu o mică ecepție. Luciul pe care îl conferă țesătura și cusăturile din zona sânilor, au creat senzația că actrița a uitat să îmbrace lenjeria intimă. Ulterior, Anne, și-a cerut și scuze pentru această apariție, considerată nepotrivită pentru asemenea eveniment, de către unii critici și organizatori a premiilor OSCAR.

 


Helen Hunt
în „H&M”.Atunci când o femeie optează pentru o rochie anumită, trebuie să țină cont de câteva lucruri. Haina trebuie să accentueze atuurile, să ascundă neajunsurile și, nu în ultimul rând, să se țină cont de țesătura din care e cusută rochia. Se pare că Helen Hunt nu a atras atenția la ultimul criteriu, iar acest lucru i-a jucat „festa”. Multiplele pliuri, pur și simplu, au dezavantajat-o pe actriță.

 

 


Reese Witherspoon
în „Louis Vuitton”. Combinația de culori pentru care a optat actrița, vizual, i-au „furat” din înălțime. Chiar și culoarea neagră a rochiei, în loc să o arate mai slabă, i-a accentuat șoldurile.

 

 


Miss Rowland
în „Donna Karan Atelier” . Rochia, din contul culorilor și a croielii, a accentuat prea mult coapsele lui Miss Rowland și a dezgolit-o prea mult. Actrița a încălcat regula de bază a stilului: „cu cât mai mult dezgolim partea de sus a corpului, cu atât mai mult o acoperim pe cea de jos”.

 

 


Helena Bonham Carter
în „Vivien Westwood”. Excentrica actriță, a rămas fidelă stilului său, făcându-și apariția pe covorul roșu, într-o creație a unui designer, la fel de excentric ca ea. Din păcate, rochia nu se potrivește dress cod-ului premiilor OSCAR. Actriței îi lipsește o notă de eleganță și rafinament, iar despre coafura acesteia, nici nu mai vorbim.

 

 


Kristen Stewart
în „ Reem Acra”. Actrița a lăsat să se creadă că îi este indiferent în ce este îmbrăcată și dacă se potrivește sau nu rochia siluetei și personalității sale. Într-un cuvânt, această rochie nu spune nimic, la fel ca și atitudinea și lipsa zâmbetului de pe față. Se creează senzația că actrița pare cam plictisită de eveniment.

 

 


Melissa McCarthy
în „ David Meister”. Prea mult gri, în final, actrița a arătat ca o pată gri, nimic mai mult, nici urmă de rochie elegantă. Utilizarea mătasei în crearea rochiilor pentru femeile cu forme generoase, nu e cea mai bună opțiune. Și nu e vorba neapărat de formele actriței, pentru că Adele, spre exemplu, deși nu are dimensiunile 90 – 60 – 90, a fost superbă în ținuta în care s-a afișat la premiile OSCAR.

 

 


Kelly Osbourne
în „ Tony Ward Couture”. În acest caz, rochia nu corespunde siluetei lui Kelly. Umerii mari ai actriței, trebuiau ascunși, nu accentuați cu ajutorul dantelelor.

 

 


Sofia Alve
s – O ținută caracteristică unei adolescente, care nu prea știe de dress code.

 

 


Sally Field
în „ Valentino”. Nuanța de roșu, din care e cusută rochia, e aleasă nereușit, aceasta accentuază vârsta actriței. Țesătura din care este executată rochia, e una total nepotrivită formelor actriței. Chiar și mânecele care s-au cam șifonat și au format numeroase pliuri, au accentuat ridurile și vârsta lui Sally Fild.

Specialist – designera: Olga Apostoliuc 
 

 

 

Distribuie articolul: