Este înclusă în topul 100 al femeilor de succes. Gabriela Lungu are propria compania de PR, THE PRACTICE în România. Specialstul în Relații Publice va veni pe 4 octombrie la Chișinău.
Gabriela Lungu are o experiență complexă de peste 15 ani în comunicare şi a fost rând pe rând jurnalist, publicitar/copywriter şi consultant în relaţii publice. Are totodata și 10 ani de experienţă managerială, conducând între 2002 și 2006 biroul din România al Ogilvy Public Relations Worldwide.

THE PRACTICE este azi, la nici 6 ani de la lansare, cea mai premiată agenţie de PR românească și una dintre cele mai premiate agenții independente din Europa.

Printre numeroasele premii, agenția a căștigat titlul de Agenția Anului în 2009 la Românian PR Award și marele premiu al competiției European SABRE Awards în 2008 -Platinum for Best PR Program of the Year. Compania are un portofoliu solid de clienţi importanţi și se află în top 10 agenții românești ca cifră de afaceri. 

 
De-a lungul carierei în PR, Gabriela Lungu a lucrat pentru peste 100 de branduri românești şi internaţionale și a dezvoltat conceptele unora dintre cele mai apreciate campanii realizate de THE PRACTICE. Specialistul în relații publice a primit în 2009 din partea International Advertising Association România Premiul de Excelenţă “pentru contribuţia susţinută la creşterea reputaţiei şi nivelului profesional în relaţii publice”, iar în 2010 titlul de “Comunicatorul Anului” din partea revistei Business Woman. Totodată, ea a facut parte din juriile competiţiilor internaţionale Cannes Lions (2010) şi SABRE Awards (2009).”
Întîlnirea cu Gabriela Lungu va avea loc pe 5 octombrie in Hotelul Codru, Sala Albă. Cei interesaţi de eveniment pot contacta organizatorii la numărul de telefon 068308845.
Ne întîlnim acolo!

Distribuie articolul: