Jurnaliștii Gabi Marcu și Cristina Evtodii, care formează un cuplu oficial din vara lui 2016, își petrec luna de miere în Mexic. Cei doi au decis să aibă parte de momente unice și pentru cuplul lor, așa că au pus la cale în locul unde se află, Rivera Maya Mexico, o nuntă. Iată fotografii unice de la momentul căsătoriei celor doi, pe malul oceanului.

„Intițial ne doream să avem o nuntă doar în doi, undeva departe. Era un vis frumos. Am jucat o nuntă în august, așa cum ne-am dorit să fie acasă! Ne-a plăcut atât de mult experiența, încât atunci când am fost cu biletele în mână am și decis: În Mexic vom avea și o nuntă privată! Cu toate acestea am avut și aici coordonatorul nunții, care ne-a organizat ceremonia așa cum ne-am dorit! Emoțiile au fost ca pentru prima oară și zburdam de fericire, ambii… Ca doi copii la un alt capăt de lume! Deci luna noastră de miere e mai mult decât o simplă călătorie!”, ne-a povestit în exclusivitate Cristina Evtodii.

Cristina a ales să poate o rochie albă cu imprimeuri florale și umerii goi, iar Gabi și-a asortat ținuta cu o cămașă deschisă, la fel cu imprimeuri în culori pastelate. A fost o ceremonie de căsătorie mai atipică, asta și pentru că mirii au optat pentru ținute comode și încălțăminte și mai comodă.

„Ne doream încă o destinație exotică și ne-am gândit mai întâi să revenim în Republica Dominicana, dar ne-am amintit că mai avem un vis „Mexic”! Și nu am greșit! Am ales unul din cele mai faine hotele din rețeaua „Hard Rock”, care are sute de facilități. Avem ieșiri în afara hotelului. Recent am vizitat largul oceanului și am admirat al doilea cel mai mare recif din lume, am făcut acrobații cu delfinii, ne-am plimbat prin jungle și am admirat zeci de maimuțe. Urmează să admiram Yucatan, regiunea cunoscută pe net pentru frumusețile ei, apa totalmente roz și peștera unică în adâncime cu apă și liane de o frumusețe rară. De asemenea urmează să petrecem o zi într-o jungla-parc, care concentrează toată fauna din Mexic. Acolo ele își trăiesc viața liber, iar noi ne vom plimba sau înota chiar pe lângă ei”, a mai adăugat Cristina Evtodii-Marcu.

Vezi și: 5 ținute văratice, inspirate de video bloggerița Cristina Evtodii-Marcu (Foto)

În Cancun, Mexic, cei doi soți au plecat imediat după Sărbătorile de iarnă. Chiar din prima zi, aceștia au descris și postat atmosfera de acolo, iar Cristina Evtodii cu siguranță ne pregătește și un Vlog din frumoasa zonă de odihnă în care de află.

Citește și: Gabi Marcu: „Nu las radioul nici după ce va veni Sfârșitul Lumii!”

cristina si gabi mmmm

gabi si cristina em

Tot acolo fiind, Gabi Marcu a aflat despre vestea închiderii producției emisiunii Deșteptarea de Weekend” de la Jurnal TV, al cărei prezentator este. Contactat telefonic de colegi, în emisie directă, Gabi a declarat: „A fost foarte aiurea că nu eram alături de colegii mei. Îmi dau seama însă că orice sfârșit are un nou început, așa că nu știu ce și cum va fi, dar ceva va fi neapărat. Eu vă susțin în toate. Jurnal TV va însemna mereu pentru mine colegi, colegi buni, din regie, din platou – eu pe toți îi iubesc foarte mult”, a spus Gabi Marcu printr-o intervenție telefonică din Mexic.

„Cel mai important în viața aceasta este familia”, a concluzionat Gabi, dând de înțeles că acum el savurează momente frumoase și unice pentru familia lui.

Vacanță plăcută, dragii noștri!