Fusta mini este un articol vestimentar apreciat de creatorii și criticii de modă, însă există o serie de reguli foarte stricte în ceea ce priveşte purtarea acesteia. Vezi care sunt detaliile de care trebuie să ții cont atunci când vrei să îmbraci o fustă scurtă.

Când poți purta fusta mini

Ţinutele ce au în componenţă celebra fustă mini nu pot fi purtate la evenimente solemne sau în cadrul unor întâlniri de afaceri, unde codul vestimentar impus este foarte limitat şi extrem de decent.

Ceremoniile religioase nu sunt nici ele cele mai potrivite ocazii pentru a purta fuste mini, aşa cum nici şcolile sau universităţile nu sunt locuri în care este indicat să te îmbraci sumar.

După ce ai eliminat de pe listă posibilele evenimente la care ai putea purta nemuritoarea fustă mini, încă îţi rămân o mulţime de posibilităţi pentru a-ţi etala picioarele purtând-o.

Acestea sunt petrecerile, ieşirile în club, plimbările în parc, întâlnirile cu prietenii sau chiar cocktailurile, în cazul în care nu impun un dress code sobru.

mini fusta

Cum să porţi fusta mini

Poartă fuste mini când vrei să fii seducătoare, dar ţine cont de câteva reguli care fac diferenţa între senzual şi vulgar.

Cea mai importantă lege nescrisă a purtării unui astfel de articol vestimentar este că partea de sus a corpului trebuie să fie cât mai acoperită, de vreme ce picioarele sunt la vedere. Altfel, ţinuta ta s-ar transforma din sexy, în vulgară şi acesta este ultimul lucru pe care ţi-l doreşti.

În al doilea rând, poţi câştiga câteva puncte în plus la capitolul “decenţă” prin asocierea fustei scurte cu încălţăminte cu talpă plată sau joasă. Dacă te simţi însă mai îndrăzneaţă, purtarea fustei scurte cu tocuri nu este o greşeală, însă cere o atitudine pe măsura ţinutei. Această combinaţie este de preferat, de regulă, la evenimentele din timpul serii.

Ai grijă ca fustele mini pe care le porţi să nu fie, de fapt, “microscopice”. Ele trebuie să îţi ajungă cu minimum patru degete sub fese, altfel nu se cuvine să te afişezi cu ele în public.

Sursa: eva.ro

Foto: starcentralmagazine.com

Distribuie articolul: