Sâmbătă, 27 iunie, Fundația Filantropică „Angelus Moldova” – HOSPICE Angelus organizează a doua ediție a târgului caritabil “Fashion for Action” prin care își propune să crească gradul de conștientizare și sensibilizare a cetățenilor față de nevoia acută de servicii profesionale de îngrijire paliativă.

Persoane publice din diferite domenii de activitate (media, show-biz, designeri, bloggeri) au donat haine din garderoba personală pentru a susține cauza HOSPICE. Vizitatorii vor avea posibilitate să achiziționeze piesele vestimentare la prețuri accesibile, iar gestul lor va ajuta la îmbunătățirea calității vieții pacienților aflați în durere. Sursele financiare acumulate vor fi direcţionate în totalitate pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu oferite de către HOSPICE Angelus.

La târg vor fi prezenți meșteri hand-made, producători de bijuterii si specialiști în arta tatuajului cu henna. Vizitatorii vor putea beneficia de servicii de machiaj și de modelare a sprâncenelor oferite de Brow Bar & more. Atmosfera frumoasă a evenimentului va fi asigurată de muzica celor de la Wonder City, Sandu Bantaș, Arina și Evelina Livădari. Toți vor avea o contribuție importantă în susținerea cauzei HOSPICE.

La finalul târgului va avea loc o tombolă cu piese vestimentare deosebite, la care pot participa toți vizitatorii, folosind biletul de intrare.

Locație: Terasa Poesis, strada 31 august 1989, nr. 98.

Data: 27 iunie 2015

Ora 11:00 – 16:00.

Taxa de intrare: 30 MDL.

https://www.facebook.com/events/775615082536632/

Fundația Filantropică „Angelus Moldova” – HOSPICE Angelus este furnizorul principal de servicii paliative gratuite din Republica Moldova, adresate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile în stadiu avansat și/sau terminal.

Distribuie articolul: