Îți mai amintești cum te-ai simțit când cineva drag ți-a îndeplinit unul din visurile tale cele mai frumoase din copilărie? Sau ce sentiment ai trăit când nu ai putut împlini acel vis, chiar dacă era unul mic? Copilașii din centrele de suport pe care Fundația de Binefacere Caritas Moldova le are în grijă își doresc un 1 iunie cu visuri împlinite, cu cadouri sincere care să-i facă să uite de lipsuri și să aspire la un viitor mai frumos.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în contextul Zilei Internaționale a Copiilor (1 iunie), organizează campania de caritate “Culege Visurile Copilăriei”. Perioada de desfășurare: 15 mai – 01 iunie 2022.

De 27 de ani, anual, la centrele pentru copii Caritas Moldova, peste 300 de copii, cu vârsta de 3 – 18 ani din familii social vulnerabile, sunt învățați să viseze și să depună efort pentru realizarea visurilor lor.

Scopul Campaniei : Susținerea copiilor din familii social vulnerabile din Republica Moldova (de pe ambele maluri ale rîului Nistru) și a copiilor familiilor refugiate din Ucraina în scopul realizării visurilor lor, contribuind astfel la dezvoltarea lor armonioasă, la promovarea carității și a demnității umane.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova va colecta toate scrisorile, va selecta visurile copiilor bine argumentate și cu impact asupra formării personalității dar și cu puterea de a le schimba destinul trist.

Vrei să afli ce visează copii nevoiași, ce îi motivează și cum propun să își schimbe destinul trist?! Te invităm să culegi din COPACUL VISURILOR un vis de copil și să contribui ca el să devină realitate! În primele ediții ale campaniei, 102 de visuri ale copiilor din centrele de zi Caritas au fost îndeplinite și au adus bucurie în casele acestora.

Cum poți contribui la realizarea visurilor copiilor?!

✓„Culege” visul unui copil din copacul real, care se află în curtea sediului Fundației de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00 – 17.00, și fă-l să devină realitate.

✓ ”Culege” visul unui copil din lista publicată mai jos și Donează suma necesară pentru realizarea visului ales, iar noi avem grijă ca el să „ajungă” la copil;

✓ Donează suma dorită și împreună cu alți donatori contribuie la realizarea unui vis mai mare;

✓ Fii ambasador al campaniei “Culege Visurile copilăriei”, ajută-ne să ajungem la inimile mai multor oameni și să realizăm cât mai multe visuri de copil;

✓ Donează pentru campania “Culege Visurile copilăriei” și donațiile primite vor fi folosite în scopul de a îndeplini visurile tuturor copiilor;

✓ Poți dona prin transfer card bancar cu un click pe butonul roșu DONEAZĂ pe www.caritas.md

Fundația de Binefacere Caritas Moldova crede în visele copilăriei! Dar tu?

Pentru detalii, apelați:

079040054 Mădălina

078800537 Diana.

Distribuie articolul: