După o relaţie de mai bine de 7 ani, însoţită de certuri, despărţiri şi împăcări, Fuego şi iubita sa, Ana-Maria, erau la un pas de a juca nunta. Din păcate, unele întâmplări triste ce i-au marcat nu au putut fi şterse cu buretele, iar azi cei doi sunt doar prieteni. Citeşte mai jos ce li s-a întâmplat.

Mai intâi, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi şi pe a doua, mai avansată, în trei luni, şi asta în ciuda unor tratamente sofisticate şi a unor controale inclusiv la clinici de renume din Viena. Inevitabil, aceste drame au lăsat urme adânci, în ciuda faptului că Fuego era dispus să salveze relaţia chiar şi înfiind un copil! Aşa că anunţul despărţirii n-a surprins pe foarte multa lume: “Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a ramâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastra s-a incheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, a declarat Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viaţa sentimentală.

Fuego şi Ana Maria formează un cuplu din 2003. În 2007, Fuego şi Ana Maria aranjaseră chiar şi nunta, la care naşi urmau sa fie Irina Loghin, dar şi o pereche de prieteni vechi ai cuplului.

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din spaţiul românesc. În august 2012, preşedintele Nicolae Timofti i-a conferit titlul onorific de „Artist al Poporului”