Atunci când tragi cu ochiul în CV-ul interpretului Fuego găsești că este licențiat în arta interpretativă și musichall. Dacă până acum l-am văzut mai mult cum cântă se pare că acesta a dus dorul teatrului. Piesa “Testament”, în care este distribuit, a avut premiera zilele trecute, la Teatrul ” Alexandru Davila ” din Piteşti și a fost aplaudată îndelung de zecile de spectatori. Piesa, în care Fuego şi-a făcut debutul ca actor, este o poveste despre România, despre meleagurile pline de mister, despre importanţa mamei. La premieră, acesta şi-a primit spectatorii cu pâine şi cu sare, încurajându-i să iubească teatrul, poezia, ţara, mama.

Spectacolul s-a jucat de două ori duminică seară, la cererea publicului, Sala “Liviu Ciulei” dovedindu-se neîncăpătoare pentru cei care au venit să descopere testamentul literar dăruit de Grigore Vieru.

Paul Surugiu va interpreta întreaga stagiune această piesă montată împreună cu profesoara sa de teatru din facultate, Adriana Piteşteanu, cea care a format mari nume, precum Corina Chiriac, Emil Hossu sau Florin Zamfirescu. Următoarea reprezentaţie va fi pe 31 octombrie.

Sursa și foto: libertatea.ro

Distribuie articolul: