Premieră muzicală la început de vacanță din partea lui Fuego. Interpretul lansează o piesă dedicată ființei supreme din viața fiecărui copil, icoanei care unește gândurile și sentimentele, ocrotind din umbră parcursul lin – mama. „Iubesc o singură femeie” vorbește despre legătura dintre copil și mamă, despre felul în care cei dintâi aleg să prețuiască pe vecie imaginea, gândul și sacrificiile celei de urmă. 

Melodia este realizata în colaborare cu Eugenia Andrieș-Carabut, care a semnat și muzica și versurile piesei, o talentată compozitoare cu multe șlagăre în palmares. Paul Surugiu, alias Fuego, ne vorbește cu melancolie despre rolul mamei în viața unui copil, despre importanța acesteia până în final și despre faptul că oricând suntem copii, atât timp cât ne trăiesc părinții și în special mama, la care ne întoarcem de fiecare dată pentru alinare și pentru sprijin moral.

 Eugenia si Fuego

„Suntem copii mereu, în suflet, nefiind adulți dacă nu ne păstrăm inocența perioadei în care nu aveam nimic altceva decât vise mărețe, inocență și determinare. Și fără doar și poate , leagănul copilăriei veșnice îl reprezintă mama. S-a potrivit că lansarea piesei să coincidă cu Ziua copilului și mi-aș dori ca fiecare copil și adult să-i dedice mamei sale cântecul meu. Iubiți-vă mamele, atât timp cât vă mai pot suna, cât va mai pot dojeni, cât va mai pot zâmbi!”, declară Fuego.

 

Cântecul va fi inclus pe materialul discografic pe care artistul îl pregătește împreună cu Eugenia Andrieș-Carabut și care va aparea la începutul anului următor, având incluse și melodiile anterioare: „IUBIRE” , „VINO” și „STEA”.

Distribuie articolul: