Interpretul român Fuego, devenit deja mai popular la Chișinău prin CD-ul realizat în colaborare cu Yan Raiburg, pregătește publicului o nouă surpriză, care poartă la fel marca Made in Moldova. Este vorba despre un album la care artistul lucrează alături de cuplul de creație Eugenia Carabut-Andrieș și Vitalie Andrieș. Orghestratorul și maestrul de sunet Vitalie Andrieș a declarat pentru revista noastră că în studioul EvaProduction se lucrează la câteva piese pentru Fuego, prima deja fiind bună de ascultat și purtând titlul “Iubire”. “Sperăm să încheiem colaborarea noastră cu un CD de muzică ușoară, toate piesele fiind semnate de Eugenia Andrieș-Carabut. Orchestrațiile îmi aparțin, iar imprimările s-au făcut la Chișinău în studioul nostru”, ne-a declarat Vitalie.

Fuego mai pregătește lansarea, în scurt timp, a încă trei melodii, care deja sunt imprimate. Una dintre viitoarele piese, care poartă titlul „Stea”, are textul semnat de Vasile Romanciuc, restul versurilor aparținând Eugeniei Andrieș-Carabut. Contactată de PentruEA, autoarea ne-a declarat: ,,Colaboararea cu Fuego a început toamna trecută, atunci când Paul mi-a cerut acordul de a interpreta piesa ,,Pălarie nouă,,, semnată de mine, la un concert, dar și pe albumul său. Mă bucur că, ulterior, prin melodia ,,Iubire,,, i-am satisfăcut așteptările și că-mi apreciază în continuare nivelul de profesionalism,,. Eugenia ne-a mai spus că a așteptat mult această colaborare: ,,Mi-am dorit în ultima perioada să captez atenția și interpreților de peste Prut, asta înseamnă pentru mine o creștere profesională. Îmi place să experimentez și nu în ultimul rând să lucrez cu oameni care își respectă domeniul în care activează, cum de altfel este și Fuego,,.

Din creația cuplului Andrieș-Carabut mai putem spicui, în ultima vreme, colaborări cu Anișoara Puică, Aura, Adriana Ochișanu, Ion Suruceanu sau Tatiana Heghea. Amintim că Eugenia Carabut-Andrieș este premiată deja cinci ani consecutiv pentru șlagăre foarte bine difuzate la posturile de radio și TV autohtone.

Distribuie articolul: