Fuego le pregătește fanilor lui o surpriză. Pentru orice lucru făcut cu profesionalism, e nevoie de dăruire si implicare. Într-un fel sau altul, nimic nu se construiește fără atenție, fără a fi concentrat pe ceea ce faci. Paul Surugiu valorifica sursa de inspirație care i-a oferit una dintre cele mai de succes melodii din carieră, poetul Grigore Vieru, și crează mai multe exponate într-o colecție cu titlul „Casa Părintească nu se vinde”. Aceasta va fi prezentată pe 5 septembrie, la Casa Poporului, unde artistul va fi prezent personal, inspirat de opera viereană cu aleași nume.

fuego 2„V-am zis ca nu-mi iau vacanța! Zău ca îmi e mult mai bine să stau prin împrejurimi și să mă ocup de pasiunea mea, așa în liniște! Nu-mi dă bătăi de cap pictura, mai ales ca o fac din plăcere, iar pe 5 septembrie dau startul unei expoziții de senzație, la Casa Poporului, denumită „CASA PĂRINTEASCĂ”! Deci, am de lucru, dar e mai mult o încălzire, o provocare și un nou prilej de a ști că ce aștern eu pe pânză ajunge în locuința cuiva, fericește și nu în ultimul rând, face bine unui artist!

Așa că acum am nevoie de inspirație! Și oare unde o puteam găsi cel mai potrivit decât la Muzeului Satului? O bijuterie e totul, o încântare. N-am dubii că mă voi inspira din forma și arhitectura caselor pentru tablourile mele.
Am găsit la muzeu tradiție, o mică parte a definiției noastre, bine conservate, pe care o recunosc și pe care știu că e necesar să o păstram! Ne luptăm pentru lucruri fără folos, dar uitam prea ușor de identitatea noastră! Pe ea o voi pune eu în picturile ce vor desăvârși un an de cand am lansat proiectul ART BY FUEGO! Zi frumoasă”, a scris îndrăgitul artist pe contul său de Facebook.

fuego 1 fuego 3

Foto: facebook.com, Ziarul Ring

Distribuie articolul: