Fiecare femeie își dorește să cunoască secretul tinereții veșnice și a unei frumuseți care persistă în timp. Tu te-ai gândit cum ar fi asta? Dacă nu, află că o echipă de medici cosmetologi, make-up artiști, stiliști au realizat un concept inedit pentru tine și acesta poartă denumirea de Beauty Space.

În seara zilei de 22 februarie, câteva zeci de femei s-au adunat la deschiderea oficială a salonului și au avut ocazia să afle mai multe informații despre utilajul și serviciile oferite. Pentru că ele adoră frumusețea, invitatele au remarcat și designul rafinat, vinovatul pentru o atmosferă de relaxare totală.

Beauty Space vine cu o doză de inovație în domeniul cosmetologiei. O echipă de medici-cosmetologi, hairstyliști și make-up artiști își așteaptă deja clienții. Femeile prezente la eveniment au fost primele care au avut ocazia să asiste la masterclass-urile oferite de specialiștii salonului și să obțină informație prețioasă de la ei.

Dorința clientelor de a avea o combinație între medicină, cosmetologie și frumusețe a făcut-o pe Vera Malcoci, o antreprenoare de la noi, să fondeze acest salon. Astfel, Beauty Space a devenit locul perfect unde îți poți oferi un răsfăț total.

Salonul se face remarcat prin tehnologiile avansate și utilajul performant de care dispune, iar noutatea este aparatul DEKA – un nou concept de îndepărtare a părului cu laser. LASER MOVEO DEKA reprezintă o inovație în domeniul de frumusețe de la noi din țară. Femeile prezente la eveniment au fost curioase să afle mai multe detalii despre cum funcționează acesta. Specialiștii salonului oferă garanția că modul de funcționalitate elimină rapid, eficient și fără durere firele de păr nedorite.

Serviciile oferite de salonul Beauty Space sunt o împletire frumoasă și armonioasă dintre medicină și frumusețe, astfel o vizită la salon va fi o revigorare care te va face să te simți încrezută și frumoasă.

De la epilare cu laser, microblanding, curățarea tenului cu ultrasunete, dermabraziune cu diamante și până la coafură, tunsori, manichiură, pedichiură și servicii de makeup, salonul este o împletire armonioasă dintre medicină și cosmetologie. Dacă doriți să fiți mereu tinere și frumoase, atunci creatorii Beauty Space vă asigură că acesta este locul ideal unde vă puteți pune în valoare frumusețea și sănătatea dumneavostră.

Unde găsiți salonul? În sectorul Buiucani, str. Vasile Lupu 61/5 sau virtual pe pagina de Facebook.

P

Distribuie articolul: