Femeile sincere recunosc că pe lângă sport și diete, felul în care arată se datorează, în mare măsură, și predispozițiilor genetice. La fel se întâmplă și în cazul Verei Brezhneva. Cântăreața de origine ucraineană și-a arătat mama pe Instagram chiar de Florii. Inițial, am crezut că este o glumă, dar nu, Ziua Păcălelilor trecuse demult.

Da, femeia din fotografia pe care o vedeți mai jos este cea care i-a dat viață cântăreței de 33 de ani. Interpreta a decis că de Florii, a venit timpul să se laude, în fața fanilor săi, cu felul în care îi arată mama.

„Ea este Regina Frumuseții mele”, a recunoscut vedeta, în descrierea fotografiei distribuite în spațiul virtual.

foto: Instagram

foto: Instagram

Mama Verei se numește Tamara. Evident că Vera nu a indicat și vârsta mamei sale, însă trebuie să adăugăm că interpreta mai are 3 surori care au crescut în condiții extrem de grele, la fel ca și ea. Copilăria vedetei a fost una complicată. Provenind dintr-o familie cu mulţi copii, din Dreprodzerjinsk, aceasta o ducea foarte greu iniţial: mama îi era angajată ca şi deridicatoare, în timp ce tatăl devenise invalid, după o un grav accident rutier. Îşi aminteşte că a fost nevoită să lucreze încă din copilărie: dimineaţa mergea la lecţii, iar seara, mergea la bar, ca să câştige bani, spălând vase. Atunci când nu mergea la lecţii, Vera era dădacă pentru copiii mămicile cărora erau ocupate.

Vera îi este foarte recunoscătoare mamei sale pentru susţinere: îşi aminteşte că nopţi la rând, mama îşi distrugea rochiile pentru a croi rochii mai mici, pentru fiica cea mare, Galina. Rochiile care îi erau mici Galinei, îi reveneau Verei, iar după Vera – gemenelor Anastasia şi Victoria.

foto: fedpress.ru

foto: fedpress.ru

Brezhneva și-a arătat cele mai importante femei din viața sa și anterior, în videoclipul pentru piesa „Devochka Moya”.

Distribuie articolul: