Se numește Stacy Baker, este reporter foto la The New York Times și a decis să pună în valoare frumusețea picioarelor de femeie. Pentru a le convinge pe femei că nu există frumusețe absolută și mai puțin absolută în ceea ce privește exteriorul picioarelor lor, Stacy a lansat un proiect foto de excepție.

Pentru că este reporter foto la una dintre cele mai mari publicații din SUA, Stacy nu a întâlnit prea multe dificultăți cu realizarea unor fotografii pe care le dorea. Aceasta a reușit să le arate locuitorilor orașului New York că picioarele fiecărei femei sunt minunate în felul lor. Pe de altă parte, proiectul foto a reușit să le ajute pe modele săs cape de complexul inferiorității.

Pentru acest proiect, americanca a lansat chiar și un account de Instagram, denumit Citilegs. Anume acolo apar cu regularitate fotografii cu jumătatea de jos a corpurilor diferitor femei. Peste 77 000 de oameni din întreaga lume s-au abonat la aceste postări.

Chiar dacă în fotografii se pot vedea doar picioarele modelelor, nu este greu să ne imaginăm stilul, caracterul și disopoziția femeilor fotografiate. Stacey fotografiază toate picioarele care îi atrag atenția prin forme și culori.

Proiectul care continuă și azi a fost lansat în 2013 și intitulat „Picioare orășenești”, deci, evident, scoate în vileag stilul vestimentar al newyorkezelor.

Foto: instagram.com/stace_a_lace

Distribuie articolul: