Pe lângă caracter, statut și maniere alese, femeile din Familiile Regale ale tuturor timpurilor au ascuns în mânecă și ași legați de felul în care arată. Evident, nu toate tainele au ajuns la urechile noastre, însă pe unele dintre ele vi le spunem mai jos.

Maria Antoaneta, Regină a Franței, avea o mască de față preferată, preparată din 2 lingurițe de coniac, 1/3 cană de lapte praf, un ou și sucul de la o lămâie. O mască ideală pentru sporirea circulației, regenerarea, împrospătara și tonifierea tenului.

Marie_Antoinette_1767

 

Și Regina Victoria avea un secret deosebit de înfrumusețare. Pentru a atrage atenția băraților, atunci când își dădea mănușile la spălat, adăuga în apă ulei de trandafir.

1408360884466.cached

Regina Elisabeta I a Angliei era împătimită de rujurile roșii și nu ieșea niciodată în public fără a-și vopsi buzele. Pentru ceremonia sa de încoronare, a fost preparat un ruj de culoare roșie, asortat perfect cu rochia albastră. Regina considera că rujul e obligtoriu pentru o femeie.

Darnley_stage_3

 

Prințesa Grace de Monaco considera că atunci când faci cunoștință cu o persoană, primul element care atrage atenția este pielea mânilor. Grace folosea creme hidratante de câteva ori pe zi: „Moliciunea mâinilor este sexy!”

princess-grace-kelly-of-monaco-wedding-dress-2

 

Diana, Prințesa Inimilor, își contura ochii albaștri cu eyeliner de aceeași culoare. După ce cosmetologul personal a rugat-o să nu mai facă asta, a început să-și vopsească bine sprâncenele cu rimel negru și abia apoi să apară în public.

d9181

 

Ducesa de Cambridge respectă cu strictețe o mulțime de secrete beauty. Pentru hidratarea feței, Kate folosește cea mai simplă cremă Nivea, care îi este cunosută încă din copilărie. Un alt elixir al tinereții este și uleiul din fructe de măcieș, care netezește ridurile.

Kate-Middleton

Foto: en.wikipedia.orgthedailybeast.comclaytonladuerotary.orgduchesseorange.wordpress.compopsugar.com.aubeautyandskincaresecrets.org

Distribuie articolul: