E frumoasă și molipsitoare energia și carizma australiencei Robyn Lambird. Tânăra de 19 ani a ajuns abia de curând în atenția presei internaționale și asta - grație curajului de a se promova în lumea sportului și a modelingului.

Nici măcar paralizia cerebrală nu a oprit-o pe Robyn Lambird din accederea sa în sport și lumea modei. Chiar dacă scaunul rulant este în prezent unicul mijloc care o poate ajuta să se deplaseze, tânăra a transformat asta într-un atu, devenind sportivă dedicată curselor cu scaune rulante.

So my story has gone global and made it into the media in Italy, Hungary, and the UK! I am so pleased that people are starting to understand why representation matters and I can’t wait to see how things progress from here. I’m so proud of @targetaus for taking this step forward and I’m so honoured to have been able to play a part in it thanks to @startingwjulius 💚 Picture – wearing Targets spring activewear range for Target. #disability #ability #nolimits #inclusion #cerebralpalsy #wheelchair #advertising #model #modelling #fashion #style #activewear #equality #inclusion #Target #fitness #ootd #wiwt #iamadaptive

A photo posted by Robyn The Trex Lambird (@robynlambird) on

Tocmai pentru acest curaj, dar și pentru imaginea sa excentrică, Robyn a fost ochită pentru a reprezenta retailerul Target, specializat în comercializarea hainelor sport. Să ajungă în atenția presei a ajutat-o și calitatea de membră a comunității Starting with Julius, menită să-i ajute pe tineri ca ea să-și promoveze identitatea.

„Oamenii cu necesități speciale sunt probabil cea mai numeroasă minoritate din lume, dar și cea mai puțin reprezentată în media. Principala barieră, pentru noi, este că lumea nu ne e accesibilă. Lumea se comportă diferit cu mine atunci când sunt și nu sunt în scaun rulant. Toți au închipuirea lor despre ce înseamnă invaliditatea. În scaun rulant, ești perceput ca și un copil ușuratic și prostuț. Sincer, oamenii mă privesc mai insistent atunci…”, recunoaște sportiva și deja modelul Robyn Lambird.

Donut look at me 💁 #ootd #wiwt #obey #style #streetstyle #streetart #tomboy #tomboystyle #androgynous #shorthair #streetwear

A photo posted by Robyn The Trex Lambird (@robynlambird) on

Robyn a pozat pentru catalogul vestimentar din primăvara 2017 al brandului sus-menționat și e nespus de fericită să se laude cu ceea ce a realizat.

În prezent, fata se antrenează pentru a participa la primul campionat mondial din cariera sa sportivă, care urmează să se desfășoare anul viitor, în Londra.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: