Nu mai este un secret că frumusețea costă, iar ca să arate bine, modelele recurg la cele mai performante tehnologii. Pentru a avea un corp de invidiat, Xenia Deli a recunoscut în mai multe interviuri că cheltuie foarte mulți bani lunar și are proceduri de care nu se lipsește pentru nimic.

Vezi și: Xenia Deli a trăit ca un boschetar. Este de nerecunoscut în hainele uzate, în autobuz

Xenia alege cele mai noi invenții în materie de frumusețe. Așa se face că modelul nu este privat de celebrele vergeturi – dușmanul majorității femeilor trecute de 25 de ani. Iată procedura minune la care a recurs modelul moldovean pentru a scăpa de vergeturi.

Many run into the problem of developing stretch marks. In this my dearest, I’m no different. But thanks to advances in super new technologies @simonourianmd1 it’s possible correct all that . Right after the first procedure I started to see impressive results. Thank you @simonourianmd1 🤗🤗🤗Многие сталкиваются с такой проблемой как растяжки и я в том числе. Благодаря супер новым технологиям @simonourianmd1 ,можно исправить все это дело. После первой процедуры я начала видеть впечатляющие результаты. Спасибо вам @simonourianmd1 🤗🤗🤗

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe

Precizăm că anterior, Xenia a dezvăluit fanilor săi de ce fața sa arată impecabil. Ea a mărturisit ce tratament urmează

xenia 1

Acum e sigur, Xenia Deli va putea purta fără probleme costumul de baie, lenjeria din ședințele sale foto, dar și mica rochie neagră – una dintre favoritele sale.

When I say “little black dress” I mean this one 😜🙈

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe


Video: Instagram; Foto: Facebook.com