Deși Săptămâna Modei din Londra s-a încheiat cu succes, ecourile ei încă se mai resimt în noutățile fashion. Excepție nu este nici explozia fructată a unui brand britanic de accesorii, care a scos pe podium modele îmbrăcate extrem de haios.

Brandul care a ales să se diferențieze radical prin fashion show-ul său este Charlotte Olympia. Marca britanică de accesorii și încălțăminte a ales să-și completeze ținutele prin costume care să imite diverse tipuri de fructe.

Accesoriile incluse în colecția de primăvară-vară a anului 2017 vin să celebreze Festivalul Brazilian de cultură Copacabana.

„Mi-am dorit să fie distractiv, am vrut să organizez o adevărată prezentare, pentru ca publicul să se simtă transferat în trecut. Îmi place mult moda anilor ’30, ’40, ’50, chiar îmi era dor de e. Accesoriile au fost mult mai atrăgătoare, combinate cu o doză de umor”, spune creatoare mărcii.

 

Pentru a adăuga și mai mult spectacol fashion show-ului, pe podium a fost invitată să evolueze Bebel Gilberto – o faimoasă cântăreață braziliană de Bossa Nova, dansatoarele căreia au dansat samba ținând în mâini baloane gonflabile.

…And we're off #LetsGoBananas 🍌

A post shared by Charlotte Olympia Official (@charlotteolympia) on

#LetsGoBananas! Thank you @sheratongrandlondon for hosting us🍌🍌🍌

A post shared by Charlotte Olympia Official (@charlotteolympia) on

Probabil cel mai fascinant și plin de culoare fashion show de la Săptămâna de Modă din Londra. Spectatorii au chicotit pe cinste!

Brazilian Bombshell 🌺 #charlotteolympia #ss17 #letsgobananas

A post shared by Charlotte Olympia Official (@charlotteolympia) on

https://www.instagram.com/p/BKhcQ_iBOtT/

Foto: Instagram,standard.co.uk