Sâmbătă, 16 februarie, Lilu, a dat întâlnire prietenilor virtuali, într-un local din capitală, ca să facă schimb de gânduri, dar și de energie pozitivă. Ea le-a „servit” ospeților muzică bună și a pus în vânzare hainele din propria garderobă. Este pentru a treia oară când Lilia Ojovan (Lilu) organizează un târg de haine, din motivul că garderoba îi devine tot mai neîncăpătoare. Lume multă, forfotă, muzică și voie bună, iată ce ați putut întâlni la târgul de sâmbătă. Lilu a spus că: „Este a treia oara când încerc să adun la un loc oameni frumoşi, haine şi muzică. În fiecare sezon organizez o asemenea întâlnire care să împace pe toată lumea.”

 

„Pe la 12:30 deja începea să se facă coadă la uşă. Am fost nevoiţi să încuiem uşa că năvăleau fetele punctuale peste noi. Am zis că începem târgul la 13:00, atunci aşa să fie. Când am deschis uşa am văzut mulţi ochi frumoşi, au fost, probabil peste 100 de persoane. Și cantitatea, şi calitatea a fost superioară. Le mulţumesc tuturor pentru această zi”, ne-a mărturisit Lilia.

„Parcă a fost un târg la viteză, într-o oră nu mai ai ce vedea, doar coada de la cabina de probă.” am mai spus prezentatoarea TV.

 

 

 
Lilu ne-a mărturisit că, târgurile organizate de ea au la bază revoluția ce se produce în garderoba ei. Apoi acesta e și un bun prilej să-și cunoască prietenii virtuali de pe facebook, să îmbraţiseze lume furmoasă şi să se molipsească de energie pozitivă. „Să nu creadă lumea că fac acest târg pentru a mă îmbogăţi, mulţumesc, am din ce trăi”, a mai declarat aceasta.

 

 

 

 

Lilia Ojovan a făcut și o frumoasă promisiune legată de următorul său târg: „La primăvară anunţ un mare schimb de haine între fete, în gradina umbroasă a curţii. Până atunci, ne rămâne să așteptăm primăvara”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV.