Amintirile Nicoletei Nucă au acum o piesă și un videoclip de care artista e foarte mândră, chiar dacă la crearea lor, a depus mai mult efort ca oricând. La câteva zile de după lansarea acestora, casa de producție a făcut publice noi poze de pe platoul de filmări.

La două zile distanță de după lansarea videoclipului pentru piesa „Amintirile”, echipa BR Films a decis să le arate fanilor ce muncă titanică s-a depus în realizarea produsului video. Cele 3 minute și jumătate de videoclip reunesc eforturi pe care cei din spatele ecranelor nici măcar nu le intuiesc!

Vă spuneam, anterior, că accentul principal din clip a fost canapeaua care arde. Ei bine, până la ea, Nicoleta, alături de Victor Badan – actorul pe care l-a avut aproape, a trecut și prin apă, întrucât clipul începe cu efectul ploii. Imaginați-vă cât de „ușor” le-a fost băieților să facă rost de apă, ținând cont de faptul că filmările au avut loc pe suprafața unui lac secătuit.

Alte mari provocări au fost fumul artificial, dar și barca plină cu apă, în care Nicoleta a fost nevoită să se scufunde.

„Am foarte mari așteptări de la piesa „Amintiri”. Îmi este foarte dragă aceasta încă de acum un an, când am auzit-o prima dată și mă bucur mult că cei de la Carla’s Dreams au avut încredere în mine și în capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese! Clipul este pe măsura piesei, deși nu a fost deloc ușor la filmări. Am filmat pe un lac, la câteva ore de Chișinău unde a trebuit să mă tăvălesc prin praf, nămol, apă murdară, dar cred ca au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsură”, spune artista.

În doar două zile de după lansare, clipul pentru piesa „Amintirile” a adunat cca jumătate de milion de vizualizări.

Bravo, Nicoleta! Bravo echipei!

Foto: BR Films