Despre aventura tatălui interpretei Beyonce, în urma căreia s-a născut fratele vitreg al artistei, se știe mai puțin. Fosta amantă a tatălui interpretei a mărturisit, pentru presa americană, mai multe detalii din soarta tristă a micuțului.

Se pare că după despărțirea de tatăl lui Beyonce, Alexsandra Wright a rămas pe drumuri cu micuțul Nixon, care are doar 4 ani.

”Nixon merită să-și cunoască familia. Sper ca într-o zi s-o întâlnească pe sora sa, Beyonce. Nu-mi pot închipui cum trăiește Beyonce, știind că fratele său nu are un acoperiș deasupra capului. Dacă aș fi în locul ei, cu siguranță aș lua legătura cu fratele meu. Poate că e prea ocupată…”, a spus Alexsandra, într-un interviu acordat revistei ”In Touch”.

Tatăl vedetei, Mathew Knowles, a divorțat de soția sa, Tina Knowles, după ce aceasta a aflat că soțul său o înșela cu Alexsandra. Amanta lui Mathew, rămânând gravidă, a cerut efectuarea unui test de paternitate care a confirmat totul.

Pensia alimentară pe care o achita Mathew Knowles pentru băiețel, din start, reprezenta 12000$ anual. Din cauza veniturilor mai mici ale bărbatului, tribunalul i-a redus suma până la 2400$ anual. Plătind integral pensia de întreținere a micuțului pentru următorii 2 ani, bărbatul se consideră perfect achitat cu resposabilitățile sale părintești.

Rămânând cu o serie de neajunsuri materiale, mama micului Nixon se arată disperată, ieșind cu mai multe declarații în presă.

Femeia, însă, nu a primit nicio reacție de răspuns din partea familiei interpretei Beyonce.

Surse foto: dailymail.co.uk, realitywives.net,missberniej.com, new2000.com

Distribuie articolul: