„EA este Ecaterina și are 26 de ani. Pe tot parcursul ședinței foto, Ecaterina a fost plină de zâmbet și glumea mai mereu. Firea ei plină de energie, iar simțul umorului nu te lasă indiferent. Este plină de cochetărie și e ușor sensibilă și foarte colorată. Ecaterina face lucrări handmade, îi place ciocolata cu alune și oamenii cu suflet mare”, astfel își descrie fotograful Vlad Andreev prima sa protagonistă dintr-un proiect fotografic foarte colorat.

„Despre acest proiect fotografic, în care au participat 7 persoane cu dizabilități, s-a vorbit mult timp, însă realizarea acestuia a necesitat timp, forțe și investiții, întrucât a fost realizat pe cont propriu și cu ajutorul câtorva prieteni.

vlad 1

vlad 6

Pe parcursul a 7 zile va fi lansată câte o ședință foto, pe care vă rog să o comentați, deoarece părerile voastre sunt foarte valoroase pentru mine. Este prima mea idee de acest gen și nu mă opresc aici. Am avut multe de învățat în lucrul cu persoanele cu dizabilități și sper eu că în așa mod să devin mai profesionist în domeniul meu. O să depun mai mult efort ca în cadrul proiectelor foto pe care le voi face în viitor să participe și reprezentanți ai sexului masculin.

vlad 8

vlad 7

Ideea pe care mi-am propus să o redau în acest proiect este de a arăta societății că noi, persoanele cu dizabilități, suntem membri activi, socializăm, dezvoltăm idei, legăm prietenii, savurăm cafeaua în medii accesibile, ne dăm întâlniri amoroase și ne simțim bine când privirile venite din partea oamenilor sunt prietenoase și îndeamnă la unitate.

vlad 9

vlad 5

vlad 3

Mulțumesc tuturor participanților pentru răbdare și încredere, lui Viorel Railean că m-a ghidat în acțiunile mele,lui Cotorobai Andrei pentru participarea activă, precum și altor altor prieteni”, a notat fotograful.

Deși soarta l-a pus la grea încercare, a reușit să-și urmeze visul! Un fotograf din Chișinău impresionează prin povestea sa de viață

Distribuie articolul: