După ce părinții Shakirei declarau public: „Suntem foarte fericiţi. Va avea tot un băieţel – un partener de joacă pentru Milan”, toți paparazzii și-au focusat camerele spre burtica Shakirei, pentru a-i surprinde schimbările fizice. Interpreta care va aduce pe lume cel de-al doilea copil la începutul anului viitor a fost văzută, zilele trecute, în compania soțului și a primului său copil chiar în timpul unui meci de fotbal.

Shakira a fost alături de soțul său pe stadionul Camp Nou, acolo unde s-a jucat meciul dintre echipele FC Barcelona și Eibar. FC Barcelona, pentru care a jucat și Gerard Pique, a învins, în final, cu scorul 3:0.

Interpreta însărcinată în câteva luni a asistat la meci în compania primului său fiu, Milan. Temporar, Shakira își dădea fiul în brațele soțului, pentru ca micuțul să se simtă și el parte a echipei de fotbal.

Acum, Shakira își dedică tot timpul familiei și a renunțat temportar la carieră. 

Amintim că Shakira şi fotbalistul Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, care a avut loc în Africa de Sud. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

Foto: ELLE

Distribuie articolul: