E considerată una dintre cele mai frumoase femei ale secolului XX și o fotografie rară, recent apărută, care o înfățișează pe Marilyn Monroe fără machiaj, face vâlvă pe internet. Ea dovedește că, în spatele imaginii de bombă sexy, se ascundea o femeie atrăgătoare.

Fotografia postată pe Reddit și ștearsă, între timp, o arată pe Marilyn Monroe purtând un costum de baie în două piese și zâmbind larg după o partidă de înot în piscina care poate fi văzută în spatele său. Fără să știm originea fotografiei sau anul în care a fost făcută –Marilyn Monroe a murit, la 36 de ani, în urma unei supradoze de barbiturice- e clar că vedeta arată sănătoasă și veselă.

Cu părul blond, tuns scurt, ud, fără pic de machiaj și cu fața ușor roșie de la soare sau de la înot, actrița arată diferit față de bomba sexy de la Hollywood.

Marilyn a murit de mai bine de 50 de ani, dar reprezintă, încă, o sursă importantă de interes pentru public: în luna noiembrie a fost lansată o reclamă la parfumul Chanel No.5 în care apare vedeta.

fabuloase.ro

 

sursă: fabuloase.ro

Distribuie articolul: