Dacă ne-am obișnuit să o vedem pe rusoaica Natalia Vodianova doar în ipostaze super sexy, de data asta, modelul va fi admirată pe paginile revistei VOGUE, în fotografii realizate la provincie, prin rândurile de varză sau în livada cu meri. Cât de bine o prind pe Vodianova aceste peisaje, urmăriți mai jos.

Pentru că toamna se culeg roadele, redactorii revistei americane „Vogue” s-au gândit să o provoace pe Vodianova la o ședință foto „provincială”, pe care avea să o realizeze renumita fotografă americană Anna-Lou Leibovitz.

Pentru ședința foto care îți fură toate privirile, Natalia Vodianova a purtat ținute foarte simple, dar combinate perfect cu cromatica peisajelor și cu tematica fundalului.

Trenciurile, blănurile și puloverele călduroase, combinate de botine și cizme, s-au încadrat perfect în profilul ședinței foto. 

Stilistul care s-a ocupat de alegerea vestimentației vedetei a fost Camilla Nickerson, iar machiajul foarte lejer i-a fost făcut de către Diane Kendal.

În aceeași atmosferă rurală a apărut și modelul polonez Anja Rubik, care și-a etalat ținutele pe paginile recistei Vogue Paris.

Pentru revista franceză, Anja a fost fotografiată de către Lachlan Bailey – un cunoscut fotograf australian. 

Anja a subliniat că în toamna aceasta, cardiganele împletite, ciorapii de lână, puloverele cu forme geometrice și cizmele sunt cele mai impotrante articole din garderoba oricărei femei. Griul, maroul și bejul sunt cele mai comune culori din cromatica ținutelor. 

Unii specialiști afirmă că ședința foto denumită „Into the Wild” îi scoate în evidență anorexia modelului. 

Foto: VOGUE