Sarcina nu este o boală, de aceea nu poate opri o femeie din a-și îndeplini vocația, cu atât mai mult dacă aceasta e reponsabilă de vieți umane. Fotografia unei doctorițe care nu renunță la job nici în al treilea trimestru de sarcină e încă o dovadă vie a acestui fapt.

Ea este Megan Meier – o doctoriță de 35 de ani, originară din statul american Oklahoma. Însărcinată în 35 de săptămâni, Megan nu renunță la job, iar fotografiile care o surprind la locul de muncă din cadrul Putnam City North High School o dovedesc din plin.

Fiziolog după specializare, femeia nu vrea să renunțe la serviciul său, în care se face responsabilă de moniorizarea stării fizice a sportivilor.

Fotografia de mai jos o surprinde pe Megan în timp ce verifică starea fizică a unui fotbalist. Poza nu ar fi fost atât de surprinzătoare, dacă doctorița nu și-ar fi purtat în spate fetița de 3 ani și nu ar fi afișat și o burtică de 8 luni.

Hello! I am Dr. Megan Meier. I am a sports medicine and dance medicine physician in Oklahoma City, OK. A photo of me…

Posted by Megan Meier, MD on 7 Septembrie 2016

Publicată pe Facebook, fotografia a căpătat în scurt timp viralitate:

Eu chiar vreau să să găsesc un echilibru dintre viața mea personală și carieră. Uneori, e nevoie să muncești foarte mult pentru a improviza acest echilibru. Cel mai important este să ai parte de o comunitate puternică de oameni care se sprjină reciproc, ca acest echilibru să funcționeze”, spune americanca.

11889432_1670085496543021_3619732292682449283_n

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: