Suntem mereu în căutare de ceva nou, mai ales atunci când ne dorim să alegem destinaţia pentru o vacanţă de neuitat. Îţi prezentăm cele mai uimitoare destinaţii care te vor impresiona şi-ţi vor demonstra încă o dată cât de frumoasă e viaţa şi cât de multe destinaţii unice sunt în întreaga lume.

Hotelul de Gheaţă din Suedia este cel mai vechi şi faimos hotel dintre cele existente şi în alte ţări. Se află la 200 de km de cercul polar, în satul Lapland.

Waitomo, Noua Zeelandă, este locul unde se află peşterile licuricilor. Atmosfera de poveste este creată de o specie de larve zburătoare şi de secreţiile acestora, care strălucesc în întuneric pentru a atrage prada – alte insecte. 

Blue Lagoon – Islanda: aici  poţi face baie în apele geotermale în timp ce ninge. Este situată la circa 13 km de Keflavík International Airport şi la 39 de km de Reykjavík.

Churchill, Canada, capitala mondială a urşilor polari. Dacă vrei o plimbare în care poţi să vezi cu ochii tăi urşii albi atunci alege această destinaţie.

Antarctica. Gheaţă, zăpadă, apă, pinguini. Cel mai rece continant al lumii pe care până acum l-ai văzut doar în documentarile televizate.

Tu pe care dintre destinaţiile enumerate le-ai alege pentru o vacanţă de neuitat?
 

Distribuie articolul: