Astăzi a avut loc cel de-al doilea ”Vintage Sale” într-un magazin din  Chișinău, de această dată, cele mai înrăite fashioniste ale capitalei  au achiziționat haine vintage de toamnă. Vizitatoarele magazinului au avut posibilitatea să primească sfaturi referitor la ținutele vintage, de la Gabi Sofia Volociuc. Îmbulzeală mare și shopping la viteză, toate acestea s-au întâmplat astăzi, într-un magazin din capitală, unde fashionistele au putut cumpăra haine vintage. Magazinul unde s-a desfășurat târgul, oferă pentru a doua oară doamnelor și domnișoarele, posibilitatea de a-și cumpăra haine, produse în anii 80 ai secolului trecut.

Piesele vestimentare au stat în depozite de mai bine de 30 de ani, ca astăzi să bucure reprezentantele sexului frumos din Moldova, dar mai ales pe cele care sunt îndrăgostite de hainele vintage. Prețurile au variat între 50 și 250 de lei, fiind mai mult de cât accesibili, precum au declarat cumpărătoarele.

Printre vizitatoarele târgului am regăsit-o și pe Tatiana Cerga, care a zic că i-a plăcut foarte mult atmosfera din magazin, fiind una ”ca afară”. Interpretei i-au plăcut și hainele de la târgul vintage, spunând că îi plac mult asemenea piese vestimentare, aceasta ne-a mai spus că are haine chiar de la mama și de la bunica sa, care au și ele o istorie și pe care le poartă cu multă plăcere, fiind și foarte calitative. Tatiana Cerga a zis că își va cumpăra cu siguranță haine de la acest târg, fiind că nu le va putea întâlni la oricine, iar acest fapt, pentru ea ca artist, contează foarte mult.

Cea care a oferit sfaturi cumpărătoarelor magazinului, a fost Gabi Sofia Volociuc, aceasta ne-a spus că este și ea îndrăgostită de mai mulți ani de hainele vintage, dar totodată a oferit și câteva sfaturi, cum să purtăm corect aceste haine. Gabi Sofia Volociuc îndeamnă fashionistele să nu exagereze cu hainele vintage, ci să potrivească câte o singură piesă din acest curent, în ținutele contemporane. Fashion bloggerița, spune că hainele vintage sunt foarte feminine, deci bine venite, într-o perioadă în care femeile poartă foarte multe linii masculine, după cum afirmă aceasta.

Fetele care au ales să facă shopping, astăzi, în cadrul acestui târg, au avut parte de muzică și atmosferă retro, dar și posibilitatea de a câștiga o ținută vintage în dar, pentru cea mai reușită combinație a pieselor vestimentare vintage.

Vedeți fotografiile de la eveniment în galerie, mai multe puteți găsi pe pagina noastră de facebook.

Distribuie articolul: