Elena Băsescu e deja oficial doamna Ionescu. Astăzi dimineață cei doi și-au oficializat căsătoria, însă la Primărie au avut parte de o surpriză, au fost  întâmpinați cu huiduieli de pensionari. Trecând peste micile incidente, Elena Băsescu a purtat la cununia civilă o rochie de culoare roz și un buchet de trandari roșii.

Vezi aici pozele

Elena Băsescu însoțită de tatăl ei, Traian Băsescu

Soțul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu

Presa română scrie că mirele, cunoscut sub porecla de Syda, a venit însoţit de mama lui, şi a afişat un costum deosebit de elegant, gri, cu o cravată cu un ton mai deschis, pe care le-a scos din anonimat cu o floare roşie pusă la rever. Nici soacra mare, Sidonia Ionescu nu a fost mai puţin epatantă. Ea a purtat o ţinută ivoire, scoasă în evidenţă de un şirag de perle naturale.

”Dacă familia Ionescu a fost şi ea întâmpinată cu huiduieli de pensionarii strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2, lucrurile s-au precipitat în momentul apariţiei familiei preşedintelui.

Traian Băsescu a sosit împreună cu soţia sa şi cu fiica sa, moment în care câteva zeci de persoane care s-au adunat în faţa Primăriei au huiduit şi au strigat “Demisia!”. Vizibil intimidată de atmosfera ostilă, Elena Băsescu a păşit la braţul tatălui ei într-o rochie de culoare roz prăfuit, din dantelă, cu o lungime decentă, până la genunchi, purtându-şi buchetul de cununie ca un scut de apărare”, scrie libertatea.ro

 

Distribuie articolul: