Hair stilista Victoria Schimbător, a prezentat, în cadrul unui master – class, o colecția de coafuri de seară pentru toamna lui 2012. Toate cele 7 lucrări ale artistei au uimit prin eleganță, rafinament și unicitate. În mâinile ei șuvițele de păr se transformau ușor și repede într-o coafură minunată, care, evident, era întregită de câte un machiaj pe măsură , dar și de ținute frumoase – rochii de mireasă. Totodată, Victoria Schimbător a împărtăşit şi o serie de tehnici noi de executare a coafurilor, toate astea pentru participantele la seminarul organizat de stilistă. Coafurile prezentate nu sunt destinate doar mireselor, ci se adresează oricărei femei, care doreşte să-şi etaleze frumuseţea şi-și  permite luxul unui look special.
Victoria, care, după tine, sunt tendințele toamnei în materie de coafuri de seară?
Tendințele pentru toamna ce vine, nu s-au schimbat foarte mult. În vogă vor fi coafurile în stil clasic, elegante, romantice, dar și cele în stil retro. Cocurile, buclele

Atunci când lansezi o colecție de coafuri, prezinți ceea ce solicită mai mult clientele sau vii cu ceva nou?
Da, prezint și din ceea ce solicită clientele, dar vin neapărat și cu elemente noi.

Îți sfătui clientele să opteze pentru o culoare anume a părului, când vine vorba de o coafură?
Din contra, le sfătuiesc să nu facă schimbări radicale în ajunul evenimentelor importante, mai ales când domnişoarele sunt mirese. Acestea se vor vedea deja foarte schimbate, datorită machiajului şi coafurii, dar dacă schimbă radical și culoarea, imaginea riscă să ajungă o nereușită. Totuși dacă doamna sau domnişoara hotărăşte să-și vopsească părul, mereu le sugerez să aleagă o nuanţă cât mai aproape de cea naturală.

Dar e adevărat că părul blond e „preferatul” stiliștilor?
E mai ușor să lucrezi cu părul blond, dar nu e neapărat culoarea preferată. Știind atuurile părului blond dar şi avantajele celorlalte culori în parte, un stilist bun, ştie să pună în valoare, cu o coafură potrivită, orice culoare și textură a părului.

Pentru femei, care în toamna ce vine urmează să participe la anumite evenimente pentru care au nevoie de coafuri speciale, ce sugestii ai, de ce ar trebui să țină cont ca să fie în trend?
Sfatul meu este să poarte doar ceea ce le reprezintă, un stil care le-ar aduce pe lângă frumusețe și comoditate.

Distribuie articolul: