Miercuri seara, într-un local din Chișinău, s-a dat startul întâlnirilor lunare în cadrul clubului de modă “Ylianna Kosânzeana”. Oaspeții serii au avut parte de prezentări de modă autohtone, dar și din partea caselor de modă cu renume, muzică live de calitate superioară, master – class-uri, cadouri și surprize. Yliana Danko – tânăr designer, inițiatoarea și coordonatoarea proiectului clubului de modă, a impresionat nu doar prin ideea și realizarea proiectului, dar și prin invitați și atmosfera creată.
Evenimentul a început cu prezentarea tendințelor 2012 – 2013 de la Ylianna Danko, dar și cu sfaturi cine și ce trebuie să poarte, ținând cont de necesitățile fiecărui în parte. De asemenea, inițiatoarea proiectului a explicat cum trebuie corect să asortăm tendințele sezonului toamnă – iarnă.

Toți cei prezenți la eveniment au avut parte de două prezentări de modă. Prima a fost o colecție de îmbrăcăminte, modelele prezentând atât ținute business, cât și casual, dar și articole vestimentare care pot fi piese componente a ambelor stiluri. După, a urmat o colecție de încălțăminte a unui designer autohton, care poate fi caracterizată prin multă culoare, elemente îndrăznețe și nonconformism.

Programul serii nu a fost lipsit de master – class-uri. Unul din ele a fost marca Ylianna Danko, aceasta a prezentat numeroase modalități de-a purta eșarfele și batistele. Cel de-al doilea master – class a ținut de make up, iar spectatoarele au putut învăța din acesta cum să se machieze corect și frumos.

În pauzele de cafea, Irina Remesh și Andi Bănică, au cântat și au încântat oaspeții cu piese sută la sută live. Seara a fost plină de cadouri din partea partenerilor evenimentului și de surprize pentru toți participanții la deschiderea clubului. Publicul a fost în majoritate feminin, dar și bărbații care au ales să-și petreacă seara la deschiderea clubului “Ylianna Kosânzeana”, au avut parte de prezentări de modă și sfaturi în materie de stil.

Revenim cu detalii în zilele următoare.

Distribuie articolul: