Imaginația și dibăcia cu care creează bijuterii au reușit să cucerească multe femei îndrăgostite de creațiile handmade. Ludmila Apostol este una dintre mămicile care reușește, cu multă dragoste, să își crească fiica de numai 10 luni și cu mult entuziasm să creeze bijuterii. Ludmila Apostol confecționează bijuterii de mai bine de un an și a început această aventură pentru că are o pasiune aparte față de accesoriile handmade. „Pentru că îmi plăceau foarte mult accesoriile create manual, mi-am zis de ce să nu încerc să mi le creez singură, pentru mine? Astfel, voi avea o nouă ocupație, pe lângă faptul că îmi voi crește fetița”.

Toate femeile adoră bijuteriile. Orice femeie știe că o haină poate fi pusă în valoare cu niște accesorii alese corespunzător. De aici și goana după colecțiile noi de bijuterii, care pot fi asortate la diverse ținute. Ludmila și-a propus să creeze bijuterii nu doar pentru că le adoră, dar și ca să economisească bani. În tot ce va trebui să investească, va fi în materia primă și propriul timp.

„Accesoriile le confecționez din lut polimeric și stofă, iar procesul de confecționare a unui accesoriu durează o oră, iar uneori și până la 2-3 zile. Eu profit la maxim de avantajele internetului, acesta fiind o sursă foarte bună de inspirație. Ținând cont de faptul că nu am frecventat cursuri pentru confecționarea bijuteriilor, cred că internetul este un bun dascăl în acest sens.

De profesie sunt pedagog, dar sunt convinsă că restul vieții voi activa anume în domeniul handmade-ului și îmi voi dezvolta pasiunea aceasta într-o afacere”, povestește Ludmila.

„Acum ceea ce fac este mai mult o pasiune, dar nu neg faptul că am și un venit din asta. Am foarte multe cliente fidele care, măcar o dată la 2-3 săptămâni, procură câte ceva din colecțiile mele de bijuterii. Cred că dacă ele cumpără de la mine înseamnă că le place ceea ce fac, calitatea și prețul accesoriilor. Chiar dacă nu sunt singura persoană care se delectează cu handmade-ul, nu cred că suntem concurente. Fiecare are clienții săi, așa cum le am și eu”, spune creatoarea.

„Am participat la expozițiile de la Moldexpo, Yard Sale și mai particip la expozițiile care au loc în fiecare sâmbătă și duminică în parcul din Valea Trandafirilor. Aici îmi găsesc cliente noi și facem schimb de experiență cu celelalte meșterițe. Iar la unele expoziții primesc și diplome de participare, ceea e foarte important și motivant pentru mine.

Vezi aici mai multe poze cu accesoriile create de Ludmila Apostol. Dacă îți plac bijuteriile, află că prețurile lor sunt între 40 și 300 de lei.

Distribuie articolul: