Este o dovadă reală că extensiile și operațiile estetice te fac să arăți bine doar pentru o perioadă. Cu trecerea timpului, acestea îți fac mari probleme. Așa s-a întâmplat și în cazul faimoasei supermodele de 42 de ani, care și-a ascuns mulți ani secretul care a desfigurat-o. Naomi Campbell are extensiile de păr folosite prea mulţi ani de-a rândul i-au distrus părul şi astăzi o parte din scalp, devenind este cheală.
Imaginile cu manechinul Naomi Campbell au fostsurprinse de paparazzi într-o ipostază pe care probabil nu şi-ar fi dorit-o: cu o siluetă perfectă, dar desfigurată din pricina extensiilor, care au făcut ca linia părului său să se retragă către mijlocul capului şi să aibă porţiuni mari de chelie.

Aceeaşi afecţiune – numită alopecia de tracţiune – le-a afectat şi pe Paris Hilton, Victoria Beckham şi Alexandra Burke, scrie Daily Mail.

Afecţiunea poate fi tratabilă, dacă este descoperită la timp şi dacă extensiile nu mai sunt purtate. Dar e evident că, în ciuda semnalelor de alarmă, Naomi Campbell nu vrea să renunţe la ele.

Distribuie articolul: