O schimbare de look este mult mai vizibilă atunci când îți schimbi coafura, dar o alegi pe cea care ți se potrivește ție. Dacă îți dorești ca să arăți mult mai slabă, atunci noi îți recomandăm câteva coafuri care te vor ajuta în acest sens. La o coafură cărarea este un detaliu foarte important. Optează pentru cărarea pe o parte pentru că îți alungește chipul și astfel vei crea iluzia unei fețe suple. Pentru ca efectul să fie cu adevarat spectaculos, este mai bine să îți întinzi părul sau să fie doar ușor ondulat.

Volum, de asta ai nevoie pentru o altă coafură care te ajută să pari mult mai slabă. Însă ai grijă, să nu exagerezi cu volumul. Volumul va atrage atenția în partea de sus, în special asupra privirii și a fruntii și se va evita zona bărbiei și pomeții, zonele care de regulă trădează un surplus de greutate.

Bucle lejere, un alt trup pentru femeile care vor să  reducă din lățime și rotunjimea feței. Acest look este recomandat femeilor care își doresc să reducă din lățime și rotunjimea feței.

Ai ochit deja una dintre cele 3 coafuri recomandate?

Distribuie articolul: