Mai des casele ar trebui să fie construite după personalitatea celor care locuiesc sau vor să locuiască în ele. Uneori acest lucru nu este  posibil  din cauza unor tendințe care impun niște regului. Mulți atunci când procură sau încep a construi o casă nu se gândesc doar la confortul care l-ar simți locuind aici, ci la cum i-ar putea mai bine surprinde pe cei din jur. Pe locul întâi cu unul din cel mai excentric design al casei este “The Small House” şi a fost concepută de Unemori Architects. Casa are 16 metri pătrați o înălțime de 9 metri. Aceasta pare a fi un tort arhitectural pătrat, urban, care deși arată destul de straniu are totuși ceva deosebit. Casa a fost construită în Polonia și în ea locuiește o familie formată din 3 oameni.

A doua casă care se încadrează  în categoria celor mai stranii designuri este- Crooked House contruită de Szotynscy Zaleski. Arhitectura casei îţi crează greşita impresie că se topește.Casa este contruită în Polonia, în orașul Șopot, iar arhitectura bizară este inspirată din lucrările lui Jan Marcin Szancer și Per Dahlberg.

Pe locul trei se află casa numită “La home sickeness” construită într-un campus studenţesc. Pare că este dezrădicinată şi că nu pornește de nicăieri. Chiar dacă pare neobișnuită, ea este locuibilă și respectă toate normele de siguranța, rezistă la cutremur și mai are o mică curte.

Distribuie articolul: