Accesoriile sunt unele dintre cele mai importante detalii pentru o ținută impecabilă. Pe lângă faptul că ai o rochie și niște pantofi superbi, un machiaj sclipitor și-o coafură de invidiat, accesoriile sunt cele care dau mai multă feminitate, originalitate și eleganță ținutelor tale. Publicația woman.ru recomandă 20 de coliere superbe pentru ținute diferite. Profită de sfaturi și inspiră-te. Găsește curaj și poate ajungi să-ți confecționezi singură, la bunul tău plac, astfel de coliere.

Modelele colierelor din prima imagine le poți purta la o rochie elegantă neagră și cu o pereche de pantofi pe toc. Asta îți va da o notă de feminitate și senzualitate.

Nu mai e la modă să numeri câte carate are un colier, de aceea uită de colierele cu pietre și metal prețios. În vogă sunt colierele din plastic, lemn și pânză. 

 

 

Colierele în stil african revin în vogă

Colierele masive pot fi asortate cu o pălărie și o rochie ușor decoltată

Colierele din următoare imagine te vor salva în situațiile când nu mai știi cu ce se te îmbraci sau ce accesoriu să alegi, dar fii atentă, astfel de coliere nu se poartă cu cercei și brățări

 

Distribuie articolul: