Adrian Mutu confirmă zvonurile recente. Soția lui, Sandra, este însărcinată și va aduce pe lume primul ei copil, însă cel de-al patrulea pe care îl va avea fotbalistul. ADPM știe în câte luni este însărcinată tânără brunetă.

Recent au apărut zvonuri că soția lui Adrian Mutu, Sandra, este însărcinată. Fotbalistul a preferat la acea vreme să nu comenteze aceste informații și să mai lase puțin timpul să treacă pentru că sarcină să fie sigură. A sosit însă momentul când a recunoscut oficial că va deveni din nou tătic. Sandra este însărcinată în patru săptămâni, iar sarcina este stabilă.

„Da, acum va pot confirm. Sandra este însărcinată în patru săptămâni și suntem foarte fericiți. Tocmai am fost într-o vacanță de câteva zile în Italia, la Firenze, de unde ne-am întors zilele acestea. Acum pot să spun că suntem liniștiți”, a declarat Mutu pentru Click, el sperând că va avea de data aceasta un băiat.

Fotbalistul mai are trei copii din căsniciile anterioare. Din mariajul cu Alexandra Dinu, are un băiat, Mario, acum în vârstă de 14 ani, dar care locuiește alături de mama lui.

mutu 3

Din mariajul cu Consuelo Matos, are două fete, Maya Vega (7 ani) și Adriana Lea (9 ani), care locuiesc alături de mama lor.

mutu 2

Distribuie articolul: