Săptămâna trecută presa din Rusia a anunțat logodna lui Dmitry Shepelev. Se pare că prezentatorul TV a reușit să-și refacă viața alături de iubita sa.

Mai multe publicații din Rusia au dat marea veste: Dmitry Shepelev s-a logodit cu femeia cu care se iubește de doi ani. Este vorba despre Ekaterina Tulupa, în vârstă de 36 de ani și, cu care, a făcut cunoștință datorită copiilor, lucru dezvăluit chiar de prezentator.

„Se zvonește că mă logodesc așa că, am decis să vă întreb cum le-ați făcut cunoștință copiilor voștri cu noii parteneri? În cazul meu și al Katei, așa s-a întâmplat că copiii noștri au făcut cunoștință primii – frecventau aceeași grădiniță. Astfel, nouă ne-au făcut cunoștință copiii. Încă nu începusem să ne întâlnim, iar copiii noștri erau deja de nedespărțit. Apropo, până în prezent, aceștia sunt cei mai buni prieteni”, dezvăluie Dmitry Shepelev pe pagina sa de Instagram, publicând și prima fotografie cu iubita sa.

Citește și: Cea mai bună prietenă a Jannei Friske îl imploră pe Dmitry Shepelev să-i permită întrevederile cu Platon (Video)

Dacă unii internauți nu s-au bucurat de veste, deoarece încă nu pot uita de Janna Friske, alții s-au bucurat pentru faptul că bărbatul și-a găsit din nou fericirea.

Amintim că Dmitry Shepelev și Janna Friske au fost împreună timp de patru ani, doi dintre care interpreta a luptat cu cancerul, care în cele din urmă, la data de 15 iunie 2015, a răpus-o.

Din dragostea lor s-a născut Platon care a împlinit deja șase ani.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Dmitrii Shepelev a fost surprins cu iubita! E o blondă superbă (Foto)