Din 2014, după divorțul oficial dintre Vladimir și Ludmila Putin, nu se mai știa nimic despre fosta soție a președintelui rus. La sfârșit de martie, un cetățean rus surprins-o pe ex-partenera de viață a liderului de la Kremlin în aeroportul din Lodra, în compania unui tânăr om de afaceri.

Imaginile exclusive cu Ludmila Putin și presupusul său partener au fost trimise publicației ruse Starhit.ru, redactorul principal al căreia este prezentatorul TV Andrei Malakhov.

În poze, ex-soția președintelui rus apare alături de businessman-ul Artur Ochertnyi, care și-ar fi oficilizat relația cu Ludmila Putin încă în luna ianuarie a anului trecut. Deși atunci nu au fost găsite dovezi, pozele de acum vin ca o confirmare a acestei idile.

600x600_0xc0a8399a_7298573771490947093

Fotografiile au fost realizate pe 28 martie, la Aeroportul Londra Heathrow, iar autorul – un bărbat originar din Rusia, susține că cei doi ar fi aterizat împreună la Londra, cu o cursă de dimineață a companiei Aeroflot:

„Am recunoscut-o pe fosta soție a președintelui și am auzit cum oamenii se șușoteau pe la spate. Din aceeași cursă, spre oraș a mai plecat un cuplu. Cele două perechi au făcut schimb de replici, s-au sărutat, s-au cuprins și s-au despărțit. Ludmila și partenerul ei au mers spre ieșire unde, pesemne, îi aștepta un automobil.”

A doua zi, pe 29 martie, Artur Ochertnyi și-a celebrat a 39-a aniversare. Ludmila Putin are 59 de ani.

Foto: Facebook, starhit.ru