Dacă s-ar face un top al celor mai neașteptate colaborări, atunci aceasta cu siguranță s-ar număra printre ele! Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat să vadă aceste două modele în aceeași campanie publicitară, Anastasia Reshetova și Alena Shishkova au pozat împreună pentru brandul unei mărci de cosmetice. 

Actuala și fosta iubită a rapperului rus Timati, au fost fotografiate ținând în mâini câte un șarpe. Această sesiune foto a fost gândită în cheia contrastelor, iată de ce chiar și ținutele modelelor au fost gândite în stil contrastant. Aliona a fost îmbrăcată în negru, iar Anastasia în alb.

„Sunt foarte încântată să colaborez cu branduri rusești de înaltă calitate. Suntem în stare să producem și dezvolta astfel de mărci de produse de machiaj precum este acesta, cu o formulă care este în stare să concureze cu luxul european, cu o împachetare care face concurență celor din China și cu strategii de marketing de invidiat chiar și pentru America. Iată de ce este o plăcere pentru mine să mă îndrept împreună cu ei, în aceeași direcție”, a spus Shishkova.

La rândul său, Reshetova a recunoscut că, atunci când a aflat despre acest brand, i-a plăcut că accentul se pune pe metode neinvazive de menținere a frumuseții.

„Desigur, sunt încântată să reprezint o companie care presupune branding de înaltă calitate, o abordare clară a calității și, nu în cele din urmă, acest produs se depășește chiar și tendințele actuale, avânt o viziune inovativă, orientânduse spre viitor”, a spus ea.

SURSA: Spletnik.ru

Distribuie articolul: