Veste bună pentru fanii formaţiei Cuibul. Trupa a lansat primul video din sesiunea lor de acustică. Se numeşte „Episod” şi este prima piesă cu video realizată împreună cu solista Lidia Scarlat. Clipul video este unul obişnuit, care determină lumea să se axeze mai mult pe cuvinte, decât pe imagini. Într-un interviu acordat pentru MuzTV, solista Lidia Scarlat a declarat: „Am vrut să facem un video similar cu ceea ce vede lumea la concerte. Astfel, publicul deja va fi pregătit şi va şti la ce să se aştepte de la noi”.

Formaţia s-a întors recent de la festivalul „Dikaya Myata” din Moscova, unde a participat şi formaţia Zdob şi Zdub. Acolo, Lidia a cântat desculţ pe scena white, destinată interpreţilor de jazz. Anul trecut formaţia a evoluat în altă componenţă, Lidia fiind plecată la studii în Marea Britanie.

Trupa “Cuibul” a fost formată de către Igor Dînga, în Chişinău, în anul 1991. Activitatea artistică a formaţiei durează deja 10 ani, cu unele pauze. Pe parcursul acestei perioade au fost lansate 6 albume şi filmate 5 videoclipuri. Formaţia va participa dumincă în cadrul festivalului rock „Music is my drug” organizat la Teatrul de Vară.

Urmăriţi mai jos video la piesa “Episod”