Despre concertul cu genericul „Te iubesc” al Nataliei Barbu, de la Palatul Național s-au scris multe și s-au spus păreri doar pozitive. Cert e că artista a demonstrat că se poate și că merită toate aplauzele și florile publicului de la Chișinău, după 16 ani de carieră, premii importante și experiență scenică. Spectacolul a fost susținut de bandul lui Alex Calancea, care, pe partea de folclor, s-a împletit perfect într-o suită cu alți 5 instrumentiști de valoare de la noi. Vedeți mai jos ce le-a ieșit. 

Poate cea mai deosebită parte a concertului a fost cea în care Alex Calancea Band a intrat într-un duel adevărat cu instrumentiști mari de la noi din țară: cinci instrumete populare și virtuozi cu renume: Alexandru Șura la țambal, Oleg Vitliuc la vioară, iar pe lângă ei, un acordeon, un contrabas și o chitară clasică. Natalia și-a făcut apariția descuță, purtând o rochie stilizată marca Alina Bradu, de un albastru azuriu, cu spatele gol și trenă. Artista a interpretat un florilegiu de folclor, în orchestrații moderne și vocalize susținute de instrumentele tradiționale.

 Natalia Barbu

„Am colaborat cu cei mai buni și talentați compozitori din țară… mi-am zis să scriu și eu pentru Natalia Barbu”, a declarat interpreta de pe cea mai importantă scenă a țării. Artista a prezentat cinci piese inedite, majoritatea cu texte în limba engleză, compuse chiar de ea. Piesa cu textul în română „Ai plecat” a fost lansată cu doar câteva zile înaninte de concert.

Distribuie articolul: