Cu toții o cunoșteau de la edițiile precedente, toți știau cât de frumoasă și talentată este - Natalia Duminică însă a făcut din nou furori la Românii au Talent. Florin Călinescu a declarat la final că toate băncile ar trebuie să o pună pe bancnota de 100 și să o declare monedă internațională! Vezi prestația celebrei dansatoare.

Natalia Duminică a pregătit un dans oriental mai deosebit, după o piesă clasică și a reușit să cucerească patru de DA, pentru a merge mai departe în cadrul show-lui.

Vezi și: Natalia Duminică despre miile de pietre prețioase, zecile de costume, bătăturile de la picioare și cum a lăsat muzica, pentru dans (Foto)

Florin Călinescu: „Ești ca o lacrimă de înger, ca un ochi de drac, ești ca o păpădie călcată de niște lei, ești ca o noapte, ca o zi, ca o lună, ca o săptămână, ca o veșnicie, ar trebui să fii pe toate hârtiile de 100 din toată lumea, iar toate băncile să te declare monedă internațională, ești femeie și prin asta faci tot”, i-a declarat juratul frumoasei dansatoare de la Chișinău.


Video: ProTV România