Acum câteva zile, cea mai talentată și controversată balerină din Rusia, a împlinit 39 de ani. Cu această ocazie, Anastasia Volochkova a decis să organizeze o petrecere pe cinste într-unul din restaurantele moscovite. Sărbătoarea a luat-o prin surprindere pe balerină, prin multitudinea de evenimente pe care le-a trăit într-o singură zi. Mai întâi a mers în studio-ul de radio, după care, s-a îndreptat direct spre un salon de SPA, pentru a arăta frumoasă și odihnită spre seară.

Cel mai scump cadou pe care l-a primit balerina rusă încă de dimineață, a fost un desen ilustrând o balerină, pe care, din spusele vedetei pe Instagram, l-a realizat fiica sa, Ariadna.

La petrecerea organizată în cinstea zilei sale de naștere, Anastasia nu a așteptat prea multe vedete din showbizul rus. Totuși, oaspeții care au sosit, au venit cu daruri selecte și cu buchete imense de flori. 

Însăși balerina a ales să poarte, de ziua sa de naștere, o rochie albastră-lila, cu print de șarpe și un decolteu generos, pe placul ei. Anastasia a trecut și pe la coafor, pentru a-și face câteva bucle. Vedeta a luat cu sine un set întreg de bijuterii, dar și bronzul pe care și l-a făcut în mijlocul iernii chiar în Thailanda. 

Cel mai impresionant cadou, însă, avea să o aștepte acasă pe Volochkova, care a fost întâmpinată, seara, de un imens buchet de trandafiri albi, lăsat de un necunoscut. Trandafirii albi sunt, de altfel, florile preferate ale Anastasiei Volochkova.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: