Valentin Yudashkin, unul dintre cei mai cotați designeri din Rusia și-a pezentat recent colecția pentru primăvara-vara anului 2015 la Paris. Creatorul rus a optat pentru culori cât mai deschise și pastelate, printuri fine de flori pe mătase, dar și flori în 3D care dau senzația că porți pe tine doar o liană înflorită. Iată și alte modele care vor fi în vogă.

Valentin Yudashkin

Colecția pret-a-porter prezentată de Yudashkin în Franța a trezit mult interes în rândul fashioniștilor. Celebrul designer, care le îmbracă pe cele mai deocheate vedete ale estradei rusești, revine la simplitate. Pentru sezonul cald 2015, Yudashkin propune culori pastelate, de la alb, ivory, gri deschis, albastru pal sau galben șters.

Galben

albgrialb

sacousacou roz

bleualbastru

Sacourile scurte, decolteele late și umerii descoperiți vor fi în vogă. Printre piesele de rezistență ale colecției, multe se aseamănă cu detalii din lenjeria intimă: de la bluze foarte scurte, la kimono-uri cu sorți îndrăzneți sau cămăși transparente din mătase, cu imprimeuri fine florale.

albimprimeulenjerie

rochiealb

lenjerie

albdlenjerie

imprimeu floral

Colecția lui Yudashkin a culminat cu piese foarte deosebite, care dau impresia că ești îmrăcată toată în flori. De asemenea, elementele de decor metalice sau aurii se potrivesc foarte bine pe culorile fine și calde, folosite pentru întreaga linie vestimentară. Până și miresele au din ce alege: atât cele mai excentrice, cât și cele mai cuminți.

rochie galbena

rochie cu floribleu cu flori

mireasamireasamireasa

Foto: Facebook.com/Valentin-Yudashkin

Distribuie articolul: