Fiul lui Jasmin, Mihail Semenduev,  a absolvit liceul și a devenit student al Insitutului de Stat de Relații Internaționale diin Moscova. Acesta este una dintre cele mai prestigioase universități din Rusia.

Fiul interpretei Jasmin a devenit student la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din Rusia. Peste patru ani, Mihail Semenduev va deveni specialist în relații economice internaționale.

Foto:  c.heatstaticcontent.ru

Foto: c.heatstaticcontent.ru

Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova este ales de către vedete și oligarhi pentru a pregăti viitorii oameni de afaceri și diplomați din Rusia. Fapt pentru care părinții sunt nevoiți să investească în viitorul odraselor sale câte 450 mii ruble anual. Totuși cheltuiala la care ar fi supusă familia Shor nu este una dintre cele mai mari, deoarece taxa anuală pentru liceul de elită frecventat de către Mihail a fost de trei ori mai mare.

Foto: kasjauns.lv

Foto: kasjauns.lv

Într-un interviu oferit unui ziar rusesc, Jasmin a declarat că fiul său a luat ore suplimentare de engleză, algebră, geometrie și fizică înainte de a fi admis la această instituție de învățământ.

Foto: kasjauns.lv

Foto: kasjauns.lv

SURSA

Distribuie articolul: